FNV Zelfstandigen

Folders

Voor FNV Zelfstandigen verzorgde tekstbureau Bouwens Tekst de wervingsfolder. De vele voordelen van het lidmaatschap worden met korte aansprekende teksten aantrekkelijk belicht.
Folder FNV ZelfstandigenGGZDS

In opdracht van de Stuurgroep 'GGZ voor doven en slechthorenden' is een folderlijn gemaakt over vijf veelvoorkomende psychische problemen. De tekst is speciaal geschreven voor doven en ernstig slechthorenden. O.a. door woordkeus en zinsopbouw, is de tekst toegankelijk gemaakt voor deze doelgroep.
Tekst: Bouwens Tekst Utrecht, ontwerp: Puck Grafisch Ontwerp, illustraties: Jenny Lindhout
Folders: angst, depressie, borderline, schizofrenie en verslavingDen Hoet

Zorgboerderij Den Hoet biedt dagactiviteiten voor jongeren en volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel of een lichamelijke handicap. Tekstbureau Bouwens Tekst schreef voor deze folder de tekst, afgestemd op hun doelgroep.
Folder Zorgboerderij Den HoetCAO Flyer

Om te komen tot 1 CAO voor de ambulancesector hebben werkgevers uit deze sector gezamenlijk een flyer verstuurd. Tekstbureau Bouwens Tekst verzorgde de tekst, in nauwe samenwerking met de werkgevers.
CAO flyerBrochure Kies Kultuur

Kies Kultuur Leidsche Rijn brengt een gevarieerd cultureel aanbod voor de inwoners van Vleuten - De Meern, Haarzuilens en de nieuwe wijken in Leidsche Rijn. Tekstbureau Bouwens Tekst verzorgde voor deze folder de tekst, Marije Koopmans grafisch ontwerp en typografie verzorgde de vormgeving.
Brochure Kies KultuurBrochure Bronbemaling Schijf

Bronbemaling Schijf in Nieuwegein heeft een brochure laten maken waarin niet alleen hun diensten maar ook hun sterktes, waarmee ze zich echt onderscheiden in de markt, goed belicht worden. Tekstschrijver Margot Bouwens verzorgde de tekst.
Brochure Bronbemaling Schijf


Brochure Vektis

Vektis is hét centrum voor informatie en standaardisatie voor zorgverzekeraars. In een corporate brochure brengt Vektis zijn brede aanbod aan producten en diensten overzichtelijk voor het voetlicht. Huising communicatie & beleidsadvisering zorgde voor de coördinatie, Bouwens Tekst zorgde voor de tekst.
Brochure Vektis


Folder Entre Femmes 2007

Entre Femmes is hét netwerk voor vrouwelijke ondernemers in de provincie Utrecht. In het kader van het 10-jarig bestaan, heeft EF zich een nieuwe huisstijl aangemeten. Bouwens Tekst heeft de overgang van alle communicatiemiddelen naar de nieuwe huisstijl begeleid. Voor de nieuwe folder heeft Margot Bouwens ook de tekst verzorgd.
Folder Entre Femmes 2007


Folder Queen to be

Judith de Bruijn en Sandra Gevaert hebben samen het leiderschapsprogramma 'Queen to be' ontwikkeld. Doel van het programma is vrouwen in leidinggevende posities voor te bereiden op hun volgende carrièrestap. De wijze waarop prinses Máxima, onze Queen to be, zich voorbereidt op de troon, wordt als voorbeeld gebruikt om duidelijk te maken waar het om gaat. De tekst voor de brochure — in de vorm van een kaartspel — is geschreven door Bouwens Tekst.
Folder Queen to be


Folder L.P. Consultants BV

Om klanten te winnen voor haar coaching vroeg Henna Pijper-Gardeslen van L.P. Consultants BV aan Bouwens Tekst een folder te schrijven over haar aanbod. Het is een folder geworden die bij haar past. Helder en zakelijk wordt de ZelfKonfrontatieMethode waarmee zij werkt omschreven en vertrouwen in haar als coach gewekt. Met een vriendelijk woord wordt de lezer aangespoord contact met haar op te nemen voor een eerste kennismaking.
Folder L.P. Consultants BV