www.ggmd.nl

Teksten voor websites

Voor GGMD voor Doven en Slechthorenden verzorgde Bouwens Tekst een website die aan al hun doelgroepen een goed beeld geeft van hun brede aanbod aan maatschappelijke dienstverlening en geestelijke gezondheidszorg.
www.ggmd.nlwww.naamgebaren.nl

Veel doven - en ook de horenden om hen heen - hebben een naamgebaar. Op initiatief van GGMD is een website ontwikkeld waarop mensen hun naamgebaar kunnen vastleggen; een soort burgerlijke stand voor naamgebaren. Bouwens Tekst nam het tekstwerk en de coördinatie van deze website op zich.
www.naamgebaren.nlwww.ambulanceamsterdam.nl

Voor de nieuwe website van Ambulance Amsterdam verzorgde Bouwens Tekst de teksten. De website geeft een mooi beeld van de dienstverlening van deze ambulancedienst.
www.ambulanceamsterdam.nlwww.ggzds.nl

In opdracht van de Stuurgroep 'GGZ voor doven en slechthorenden' is een website gemaakt over vijf veelvoorkomende psychische problemen. De tekst is speciaal geschreven voor doven en ernstig slechthorenden. Door o.a. woordkeus en zinsopbouw, is de tekst toegankelijk gemaakt voor deze doelgroep.
Tekst & coördinatie: Bouwens Tekst Utrecht, ontwerp: Puck Grafisch Ontwerp, webbouw: Aquariuz; opname gebarentaalfilmpjes: Kentalis, video's: Booz.
www.ggzds.nlwww.100vragenblok.nl

Het 100vragenblok is een initiatief van tekstschrijver Margot Bouwens. Een scheurblok met 100 leuke weetjesvragen: van edelstenen tot scheepvaart en van hondenpoep tot pi. De opbrengst van het blok gaat naar het goede doel SchoolChild Africa. De website voor het 100vragenblok is gebouwd en gesponsord door Aquariuz.
www.100vragenblok.nlwww.theeplein.com

Theeplein biedt ouders en basisscholen gemak bij het plannen en administreren van het overbijven en de voor- en naschoolse opvang. Deze database gestuurde website is gebouwd door Ronald Beilsma van Aquariuz en ontworpen door Harry van den Bosch van H. van den Bosch products. Bouwens Tekst verzorgde de tekst.
www.theeplein.comwww.vandamcommercie.nl

Van Dam, beweging in commercie brengt uw commercie in beweging. Zij doen dit door het geven van advies en begeleiding, en het ontwikkelen van meetsystemen. De tekst voor de nieuwe website is verzorgd door Bouwens Tekst. Aquariuz verzorgde het ontwerp en de bouw.
www.vandamcommercie.nl